Les annonse for bolig til leie i Nannestad hos Bolignorge. Enebolig til leie i Nannestad og resten av Akershus. Utleie av boliger i hele Akershus og resten av Norge. Enebolig til leie, sted: Nannestad sentrum. Hos Bolignorge.no finner du Enebolig når du trenger det!
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligannonser - alle slags ressurser om leiebolig og utleie av eiendom på nettet.
Enebolig for utleie i Nannestad. Boligutleie i Nannestad og resten av Akershus. Bolig til leie i Nannestad og Nannestad sentrum. Boliger og eiendommer i Nannestad i Akershus, blant annet Nannestad sentrum. Boligutleie i Nannestad. Enebolig til leie, Nannestad sentrum i Nannestad.

Annonsøren har ikke lagt inn bilde av boligen!
Klikk på bildet for å se det
i større versjon.
Enebolig Nannestad sentrum i Nannestad, bolig nr. 1002
Fylke Akershus
Kommune Nannestad
Bydel/område Nannestad sentrum
Type bolig Enebolig
Kvadratmeter Ca 160 kvm
Leiepris 10000 + strøm
Rommessig innhold 1.etg: Kjøkken, vindf.hall,3stue,vaskerom m/golvvarm, wc. 2.etg: pent flislagt bad m/golvvarme, sep.wc, fire soverom på 20 kvm, 16kvm, 6 kvm og 6 kvm.
Møblering Møblert
Parkeringsmuligheter Egen garasje
Balkong/terrasse/hage Hage og terrasse
Depositum 3 mnd depositum
Ledig fra Ledig fra 1. februar 2012
Krav til leietager Ønsker leietagere som ikke røyker og som ikke har dyr
Øvrige opplysninger Prestmosvegen 1 Busstopp 50 meter, 12 minutter til Gardermoen. 500 meter til barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Vedfyring er inkludert!
Kontaktinformasjon for bolig nr. 1002 Navn: Trine & Øivind Mangerud
Tlf 1: 95055604
Tlf 2: 95055604
Mail: trineb_mangerud@hotmail.com
Flere boliger til leie Flere ledige leieboliger hos Bolignorge.no.
Bli varslet om boliger Vil du bli varslet på SMS når Bolignorge får inn denne typen boliger i dette området? Send BN VARSLE Enebolig Nannestad til 1963, eller klikk her for mer informasjon! Varslingene koster 15 kroner pr. mottatte melding, og du blir varslet med en gang vi registrerer inn en ny annonse for en Enebolig i Nannestad. Levering av varslinger vil skje løpende frem til du sier opp tjenesten ved å sende STOPP eller BN STOPP Enebolig Nannestad til 1963.
Flere leieboligerGenerell informasjon om annonsetjenesten:
Alle boligannonser hos Bolignorge legges ut etter å ha blitt sendt inn av utleiere. Det er utleier som er ansvarlig for innholdet i annonsen. Bolignorge kvalitetssikrer boligannonsene før de legges ut, men kan ikke gi en 100 % garanti for at det er fullt ut samsvar mellom innholdet i annonsene og boligens faktiske beskaffenhet. Vi anbefaler deg derfor å ta boligen i øyesyn gjennom visning, befaring eller lignende. Presentasjonen av boligene gjennom annonsene på Bolignorges websider baserer seg på innsendte opplysninger fra utleierne. Bolignorge kan ikke garantere at du får leie den boligen du er interessert i, og heller ikke at utleier ikke leier ut en bolig til andre. Alle boligannonser fjernes med en gang vi mottar beskjed om at en bolig er utleid - annonser du finner på våre websider er etter vår beste kunnskap annonser for boliger som ikke er leid ut. Det er utleier som må gi varsel om at boliger er utleid - vi fjerner annonser umiddelbart når vi mottar beskjed om at en bolig er utleid. Dette skjer ved at Bolignorge med 7 dagers mellomrom kontakter hver enkelt utleier for å undersøke hvorvidt boligen fremdeles er ledig. Annonser vi ikke har mottatt beskjed om at er utleid blir liggende, mens annonser for utleide boliger blir slettet umiddelbart. På denne måten vet du at alle annonser du finner på Bolignorges websider ER TILGJENGELIGE PÅ MARKEDET (med mindre de er såpass nylig utleid at utleier ikke har rukket å gi oss beskjed eller av andre grunner ikke har fått meddelt at annonsen ikke lenger er gyldig). Du må selv ta direkte kontakt med utleier for å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha eller for å avtale tid for visning. Bolignorge bistår ikke ved visninger eller andre praktiske spørsmål - vi er kun en møteplass der utleiere og folk på leting etter utleiebolig kan komme i kontakt med hverandre.Søk etter flere ledige utleieboliger hos Bolignorge:

Velg boligtype:
Ønsket fylke:

Bolig til leie i Akershus
Bolig til leie i Aust-Agder
Bolig til leie i Buskerud
Bolig til leie i Finnmark
Bolig til leie i Hedmark
Bolig til leie i Hordaland
Bolig til leie i Møre og Romsdal
Bolig til leie i Nordland
Bolig til leie i Nord-Trøndelag
Bolig til leie i Oppland
Bolig til leie i Oslo
Bolig til leie i Rogaland
Bolig til leie i Sogn og Fjordane
Bolig til leie i Sør-Trøndelag
Bolig til leie i Telemark
Bolig til leie i Troms
Bolig til leie i Vest-Agder
Bolig til leie i Vestfold
Bolig til leie i Østfold

Hybler til leie i Oslo
2 roms leiligheter til leie i Oslo
3 roms leiligheter til leie i Oslo

Hybler til leie i Trondheim
2 roms leiligheter til leie i Trondheim
3 roms leiligheter til leie i Trondheim

Boliger til leie i Bergen
Boliger til leie i Stavanger
Boliger til leie i Drammen
Boliger til leie i Tromsø
Boliger til leie i Asker
Boliger til leie i Bærum
Boliger til leie i Fredrikstad
Boliger til leie i Kristiansand
Boliger til leie i Tønsberg

Hybel til leie på Majorstuen

Billig laptop
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort