Les annonse for bolig til leie i Bergen hos Bolignorge. Rekkehus til leie i Bergen og resten av Hordaland. Utleie av boliger i hele Hordaland og resten av Norge. Rekkehus til leie, sted: Åsane. Hos Bolignorge.no finner du Rekkehus når du trenger det!
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligannonser - alle slags ressurser om leiebolig og utleie av eiendom på nettet.
Rekkehus for utleie i Bergen. Boligutleie i Bergen og resten av Hordaland. Bolig til leie i Bergen og Åsane. Boliger og eiendommer i Bergen i Hordaland, blant annet Åsane. Boligutleie i Bergen. Rekkehus til leie, Åsane i Bergen.

Annonsøren har ikke lagt inn bilde av boligen!
Klikk på bildet for å se det
i større versjon.
Rekkehus Åsane i Bergen, bolig nr. 304a
Fylke Hordaland
Kommune Bergen
Bydel/område Åsane
Type bolig Rekkehus
Kvadratmeter 89 kvm
Leiepris 13000 inklusiv strøm
Rommessig innhold Det er 4r på 2 plan, gass er innlagt m/gasspeis i stuen (er og inkl. i leien) ca 20 kvadratmeter solrik (11.00-20.00) platting på ene siden og på forsiden er det ca 15 kvm med plastgress (m kveldssol og solnedgang) + hele plassen på siden. Se også Øvrige Opplysninger lenger ned.
Møblering Hvitevarer medfølger
Parkeringsmuligheter Felles garasjeanlegg
Balkong/terrasse/hage Hage og terrasse
Depositum 1 mnd
Ledig fra Innflyttingsklar
Krav til leietager Rolig og ikke røyker
Øvrige opplysninger Fossane Enderekkehus, helt usjenert, lengst inn mot Hjortlandsskogen, og derfor nesten vindstille sommere. Oppe er det åpen løsning med stue m/altan og kjempevindu og utsikt, kjøkken i lys eik der det medfølger gasskomfyr, oppv.maskin og kjøleskap. Spisestuen er romslig og 5m under taket. Det er altandør ut til den store solrike platningen med et hagestykke og.i spisestuen er det fint plass til 6 personer,men om det trengs kan det stå igjen spisebord til 4. Entré med 4-dobbelt skap og mellomgang m/trapp. Hele overetasjen er pakettlagt. nede er det stor flislagt gang m varmekabler.1 stort soverom m/altandør ut til plassen bak og 4 skap. 2 soverom til, det ene med et kott, men begge med doble klesskap. Badet er stort med nye baderomsmøbler, spotter med dimmer og steam/massasjedusj (vaskemaskin medfølger ikke). Innlagt kabeltv og tråløst nett (bredb. har vi avt. på på kun 97 kr/mnd) og det er innlagt sentralstøvsuger. Huset er 3 år gammelt og nymalt lyst inne og ute. Og det er en middels stor bod i garasjen. og det er eneste leil. Der ingen passerer forbi. Ellers kort vei til 3 skoler, 3 barnehager, 2 barneparker, 2 matbutikker, 10 min tur til Gullgruven og vel 15 min til senteret. Mange nydelige turmuligheter og to store treningssentre. Holder på å legge ut huset på hjemmesiden min, er ikke ferdig, men du/dere kan jo ta en titt. www.my-sweethome.net
Kontaktinformasjon for bolig nr. 304a Navn: anette sommer
Tlf 1: 55185970
Tlf 2: 97767872
Mail: anettemor2@hotmail.com
Flere boliger til leie Flere ledige leieboliger hos Bolignorge.no.
Bli varslet om boliger Vil du bli varslet på SMS når Bolignorge får inn denne typen boliger i dette området? Send BN VARSLE Rekkehus Bergen til 1963, eller klikk her for mer informasjon! Varslingene koster 15 kroner pr. mottatte melding, og du blir varslet med en gang vi registrerer inn en ny annonse for en Rekkehus i Bergen. Levering av varslinger vil skje løpende frem til du sier opp tjenesten ved å sende STOPP eller BN STOPP Rekkehus Bergen til 1963.
Flere leieboligerGenerell informasjon om annonsetjenesten:
Alle boligannonser hos Bolignorge legges ut etter å ha blitt sendt inn av utleiere. Det er utleier som er ansvarlig for innholdet i annonsen. Bolignorge kvalitetssikrer boligannonsene før de legges ut, men kan ikke gi en 100 % garanti for at det er fullt ut samsvar mellom innholdet i annonsene og boligens faktiske beskaffenhet. Vi anbefaler deg derfor å ta boligen i øyesyn gjennom visning, befaring eller lignende. Presentasjonen av boligene gjennom annonsene på Bolignorges websider baserer seg på innsendte opplysninger fra utleierne. Bolignorge kan ikke garantere at du får leie den boligen du er interessert i, og heller ikke at utleier ikke leier ut en bolig til andre. Alle boligannonser fjernes med en gang vi mottar beskjed om at en bolig er utleid - annonser du finner på våre websider er etter vår beste kunnskap annonser for boliger som ikke er leid ut. Det er utleier som må gi varsel om at boliger er utleid - vi fjerner annonser umiddelbart når vi mottar beskjed om at en bolig er utleid. Dette skjer ved at Bolignorge med 7 dagers mellomrom kontakter hver enkelt utleier for å undersøke hvorvidt boligen fremdeles er ledig. Annonser vi ikke har mottatt beskjed om at er utleid blir liggende, mens annonser for utleide boliger blir slettet umiddelbart. På denne måten vet du at alle annonser du finner på Bolignorges websider ER TILGJENGELIGE PÅ MARKEDET (med mindre de er såpass nylig utleid at utleier ikke har rukket å gi oss beskjed eller av andre grunner ikke har fått meddelt at annonsen ikke lenger er gyldig). Du må selv ta direkte kontakt med utleier for å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha eller for å avtale tid for visning. Bolignorge bistår ikke ved visninger eller andre praktiske spørsmål - vi er kun en møteplass der utleiere og folk på leting etter utleiebolig kan komme i kontakt med hverandre.Søk etter flere ledige utleieboliger hos Bolignorge:

Velg boligtype:
Ønsket fylke:

Bolig til leie i Akershus
Bolig til leie i Aust-Agder
Bolig til leie i Buskerud
Bolig til leie i Finnmark
Bolig til leie i Hedmark
Bolig til leie i Hordaland
Bolig til leie i Møre og Romsdal
Bolig til leie i Nordland
Bolig til leie i Nord-Trøndelag
Bolig til leie i Oppland
Bolig til leie i Oslo
Bolig til leie i Rogaland
Bolig til leie i Sogn og Fjordane
Bolig til leie i Sør-Trøndelag
Bolig til leie i Telemark
Bolig til leie i Troms
Bolig til leie i Vest-Agder
Bolig til leie i Vestfold
Bolig til leie i Østfold

Hybler til leie i Oslo
2 roms leiligheter til leie i Oslo
3 roms leiligheter til leie i Oslo

Hybler til leie i Trondheim
2 roms leiligheter til leie i Trondheim
3 roms leiligheter til leie i Trondheim

Boliger til leie i Bergen
Boliger til leie i Stavanger
Boliger til leie i Drammen
Boliger til leie i Tromsø
Boliger til leie i Asker
Boliger til leie i Bærum
Boliger til leie i Fredrikstad
Boliger til leie i Kristiansand
Boliger til leie i Tønsberg

Hybel til leie på Majorstuen

Billig laptop
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort