Les annonse for bolig til leie i Tønsberg hos Bolignorge. Hybel til leie i Tønsberg og resten av Vestfold. Utleie av boliger i hele Vestfold og resten av Norge. Hybel til leie, sted: Solvang. Hos Bolignorge.no finner du Hybel når du trenger det!
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligannonser - alle slags ressurser om leiebolig og utleie av eiendom på nettet.
Hybel for utleie i Tønsberg. Boligutleie i Tønsberg og resten av Vestfold. Bolig til leie i Tønsberg og Solvang. Boliger og eiendommer i Tønsberg i Vestfold, blant annet Solvang. Boligutleie i Tønsberg. Hybel til leie, Solvang i Tønsberg.

Annonsøren har ikke lagt inn bilde av boligen!
Klikk på bildet for å se det
i større versjon.
Hybel Solvang i Tønsberg, bolig nr. 6001
Fylke Vestfold
Kommune Tønsberg
Bydel/område Solvang
Type bolig Hybel
Kvadratmeter Totalt 80 kvm
Leiepris 4500 + strøm, men inkludert internett og kabel-tv
Rommessig innhold 3 hybler deler fellesrom i leilighet på totalt 80 kvm. Balkong. Se nærmere beskrivelse nedenfor.
Møblering Møblert
Parkeringsmuligheter Biloppstillingsplass
Balkong/terrasse/hage Balkong/terrasse
Depositum 2 mnd med leie
Ledig fra Ledig fra 01/04-2012
Krav til leietager Har respekt for andre
Øvrige opplysninger Solvang i Tønsberg Hei!

Vi skal ta over en leilighet på Solvang 1. april 2012.

Det er tre soverom i denne leiligheten og to av de er nå blitt lovt bort, vi har derfor ett ledig rom som er ferdig møblert med seng, skrivebord, klesskap og muligens sofa eller ekstra seng (eller sovesofa). Bildet av soverommet er ikke innredet slik det kommer til å bli når vi tar over.

Eiendommen ligger sentralt til i et attraktivt og rolig område på Solvang med umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i skog og mark. Kort vei også til utallige fritidstilbud som tennisbaner, friidrettsanlegg, isstadion, fotballbaner, akebakker, idrettshall, Spenst treningssenter, samt til Heimdal-senteret med post og diverse butikker. Få minutters gange til både barne-, ungdoms- og videregående skole, samt til Tønsberg sentrum med alt av fasiliteter og offentlig kommunikasjon som buss og tog.

Det er felles uteplass hvor man kan grille eller sole seg på sommeren.

Vi som skal flytte inn er i alderen 25-27år og vil derfor gjerne at noen i samme alderen skal flytte inn, men vi er også åpne for alderen 18 til 35.

Dette er langtidsleie, og hvis vi er fornøyd med deg som leieboer er det mulig vi setter ned leia slik at vi kan beholde en fast og pålitelig leieboer. Om du er student og vet at du hvertfall skal studere rundt 2-3år så er det nok perfekt for deg og vi kan se det an.

Vi ser etter en som er rolig og sosial.

Dette er en ikke-røyk leilighet, men det er lov å ha katt om dette skulle være ønskelig.

Håper på positive svar!

Hilsen oss som skal flytte inn i denne fine leiligheten:)
Kontaktinformasjon for bolig nr. 6001 Navn: Stine Lynn Renberg
Tlf 1: -
Tlf 2: -
Mail: stine_msichana@hotmail.com
Flere boliger til leie Flere ledige leieboliger hos Bolignorge.no.
Bli varslet om boliger Vil du bli varslet på SMS når Bolignorge får inn denne typen boliger i dette området? Send BN VARSLE Hybel Tønsberg til 1963, eller klikk her for mer informasjon! Varslingene koster 15 kroner pr. mottatte melding, og du blir varslet med en gang vi registrerer inn en ny annonse for en Hybel i Tønsberg. Levering av varslinger vil skje løpende frem til du sier opp tjenesten ved å sende STOPP eller BN STOPP Hybel Tønsberg til 1963.
Flere leieboligerGenerell informasjon om annonsetjenesten:
Alle boligannonser hos Bolignorge legges ut etter å ha blitt sendt inn av utleiere. Det er utleier som er ansvarlig for innholdet i annonsen. Bolignorge kvalitetssikrer boligannonsene før de legges ut, men kan ikke gi en 100 % garanti for at det er fullt ut samsvar mellom innholdet i annonsene og boligens faktiske beskaffenhet. Vi anbefaler deg derfor å ta boligen i øyesyn gjennom visning, befaring eller lignende. Presentasjonen av boligene gjennom annonsene på Bolignorges websider baserer seg på innsendte opplysninger fra utleierne. Bolignorge kan ikke garantere at du får leie den boligen du er interessert i, og heller ikke at utleier ikke leier ut en bolig til andre. Alle boligannonser fjernes med en gang vi mottar beskjed om at en bolig er utleid - annonser du finner på våre websider er etter vår beste kunnskap annonser for boliger som ikke er leid ut. Det er utleier som må gi varsel om at boliger er utleid - vi fjerner annonser umiddelbart når vi mottar beskjed om at en bolig er utleid. Dette skjer ved at Bolignorge med 7 dagers mellomrom kontakter hver enkelt utleier for å undersøke hvorvidt boligen fremdeles er ledig. Annonser vi ikke har mottatt beskjed om at er utleid blir liggende, mens annonser for utleide boliger blir slettet umiddelbart. På denne måten vet du at alle annonser du finner på Bolignorges websider ER TILGJENGELIGE PÅ MARKEDET (med mindre de er såpass nylig utleid at utleier ikke har rukket å gi oss beskjed eller av andre grunner ikke har fått meddelt at annonsen ikke lenger er gyldig). Du må selv ta direkte kontakt med utleier for å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha eller for å avtale tid for visning. Bolignorge bistår ikke ved visninger eller andre praktiske spørsmål - vi er kun en møteplass der utleiere og folk på leting etter utleiebolig kan komme i kontakt med hverandre.Søk etter flere ledige utleieboliger hos Bolignorge:

Velg boligtype:
Ønsket fylke:

Bolig til leie i Akershus
Bolig til leie i Aust-Agder
Bolig til leie i Buskerud
Bolig til leie i Finnmark
Bolig til leie i Hedmark
Bolig til leie i Hordaland
Bolig til leie i Møre og Romsdal
Bolig til leie i Nordland
Bolig til leie i Nord-Trøndelag
Bolig til leie i Oppland
Bolig til leie i Oslo
Bolig til leie i Rogaland
Bolig til leie i Sogn og Fjordane
Bolig til leie i Sør-Trøndelag
Bolig til leie i Telemark
Bolig til leie i Troms
Bolig til leie i Vest-Agder
Bolig til leie i Vestfold
Bolig til leie i Østfold

Hybler til leie i Oslo
2 roms leiligheter til leie i Oslo
3 roms leiligheter til leie i Oslo

Hybler til leie i Trondheim
2 roms leiligheter til leie i Trondheim
3 roms leiligheter til leie i Trondheim

Boliger til leie i Bergen
Boliger til leie i Stavanger
Boliger til leie i Drammen
Boliger til leie i Tromsø
Boliger til leie i Asker
Boliger til leie i Bærum
Boliger til leie i Fredrikstad
Boliger til leie i Kristiansand
Boliger til leie i Tønsberg

Hybel til leie på Majorstuen

Billig laptop
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort