Les annonse for bolig til leie i Oslo hos Bolignorge. 2 roms leilighet til leie i Oslo og resten av Oslo. Utleie av boliger i hele Oslo og resten av Norge. 2 roms leilighet til leie, sted: Hasle/Valle Hovin. Hos Bolignorge.no finner du 2 roms leilighet når du trenger det!
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligannonser - alle slags ressurser om leiebolig og utleie av eiendom på nettet.
2 roms leilighet for utleie i Oslo. Boligutleie i Oslo og resten av Oslo. Bolig til leie i Oslo og Hasle/Valle Hovin. Boliger og eiendommer i Oslo i Oslo, blant annet Hasle/Valle Hovin. Boligutleie i Oslo. 2 roms leilighet til leie, Hasle/Valle Hovin i Oslo.

Annonsøren har ikke lagt inn bilde av boligen!
Klikk på bildet for å se det
i større versjon.
2 roms leilighet Hasle/Valle Hovin i Oslo, bolig nr. 1121
Fylke Oslo
Kommune Oslo
Bydel/område Hasle/Valle Hovin
Type bolig 2 roms leilighet
Kvadratmeter 59 kvm
Leiepris 11000 + strøm
Rommessig innhold Entré, stue, kjøkken, bad, to soverom
Møblering Møblert
Parkeringsmuligheter Gateparkering
Balkong/terrasse/hage Balkong/terrasse
Depositum 3 mnd
Ledig fra Innflyttingsklar
Krav til leietager -
Øvrige opplysninger Grenseveien Forholdsvis sentral beliggenhet, men likevel rolig og fredelig boligområde. Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale tid for visning!
Kontaktinformasjon for bolig nr. 1121 Navn: hossein
Tlf 1: 45269019
Tlf 2: 45269019
Mail: mortenb2005@hotmail.com
Flere boliger til leie Flere ledige leieboliger hos Bolignorge.no.
Bli varslet om boliger Vil du bli varslet på SMS når Bolignorge får inn denne typen boliger i dette området? Send BN VARSLE 2 roms leilighet Oslo til 1963, eller klikk her for mer informasjon! Varslingene koster 15 kroner pr. mottatte melding, og du blir varslet med en gang vi registrerer inn en ny annonse for en 2 roms leilighet i Oslo. Levering av varslinger vil skje løpende frem til du sier opp tjenesten ved å sende STOPP eller BN STOPP 2 roms leilighet Oslo til 1963.
Flere leieboligerGenerell informasjon om annonsetjenesten:
Alle boligannonser hos Bolignorge legges ut etter å ha blitt sendt inn av utleiere. Det er utleier som er ansvarlig for innholdet i annonsen. Bolignorge kvalitetssikrer boligannonsene før de legges ut, men kan ikke gi en 100 % garanti for at det er fullt ut samsvar mellom innholdet i annonsene og boligens faktiske beskaffenhet. Vi anbefaler deg derfor å ta boligen i øyesyn gjennom visning, befaring eller lignende. Presentasjonen av boligene gjennom annonsene på Bolignorges websider baserer seg på innsendte opplysninger fra utleierne. Bolignorge kan ikke garantere at du får leie den boligen du er interessert i, og heller ikke at utleier ikke leier ut en bolig til andre. Alle boligannonser fjernes med en gang vi mottar beskjed om at en bolig er utleid - annonser du finner på våre websider er etter vår beste kunnskap annonser for boliger som ikke er leid ut. Det er utleier som må gi varsel om at boliger er utleid - vi fjerner annonser umiddelbart når vi mottar beskjed om at en bolig er utleid. Dette skjer ved at Bolignorge med 7 dagers mellomrom kontakter hver enkelt utleier for å undersøke hvorvidt boligen fremdeles er ledig. Annonser vi ikke har mottatt beskjed om at er utleid blir liggende, mens annonser for utleide boliger blir slettet umiddelbart. På denne måten vet du at alle annonser du finner på Bolignorges websider ER TILGJENGELIGE PÅ MARKEDET (med mindre de er såpass nylig utleid at utleier ikke har rukket å gi oss beskjed eller av andre grunner ikke har fått meddelt at annonsen ikke lenger er gyldig). Du må selv ta direkte kontakt med utleier for å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha eller for å avtale tid for visning. Bolignorge bistår ikke ved visninger eller andre praktiske spørsmål - vi er kun en møteplass der utleiere og folk på leting etter utleiebolig kan komme i kontakt med hverandre.Søk etter flere ledige utleieboliger hos Bolignorge:

Velg boligtype:
Ønsket fylke:

Bolig til leie i Akershus
Bolig til leie i Aust-Agder
Bolig til leie i Buskerud
Bolig til leie i Finnmark
Bolig til leie i Hedmark
Bolig til leie i Hordaland
Bolig til leie i Møre og Romsdal
Bolig til leie i Nordland
Bolig til leie i Nord-Trøndelag
Bolig til leie i Oppland
Bolig til leie i Oslo
Bolig til leie i Rogaland
Bolig til leie i Sogn og Fjordane
Bolig til leie i Sør-Trøndelag
Bolig til leie i Telemark
Bolig til leie i Troms
Bolig til leie i Vest-Agder
Bolig til leie i Vestfold
Bolig til leie i Østfold

Hybler til leie i Oslo
2 roms leiligheter til leie i Oslo
3 roms leiligheter til leie i Oslo

Hybler til leie i Trondheim
2 roms leiligheter til leie i Trondheim
3 roms leiligheter til leie i Trondheim

Boliger til leie i Bergen
Boliger til leie i Stavanger
Boliger til leie i Drammen
Boliger til leie i Tromsø
Boliger til leie i Asker
Boliger til leie i Bærum
Boliger til leie i Fredrikstad
Boliger til leie i Kristiansand
Boliger til leie i Tønsberg

Hybel til leie på Majorstuen

Billig laptop
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort