Finn eiendom og bolig hos Bolignorge - nettets nr. 1 på utleie av bolig. Hybel, leilighet og hus til leie. Finn din nye bolig hos Bolignorge, eller finn ny leietager. Hos Bolignorge kan du også lese Husleieloven, legge inn annonser, finne linker til eiendomsmeglere og lese nyheter om bolig og eiendom. Bolignorge har rubrikkannonser for bolig til leie i hele Norge. Boliger og eiendommer. Boligutleie utleie av bolig leiligheter hybler hus enebolig utleiebolig bolig til leie.
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligbyggelag - alle slags ressurser om bolig og eiendom på nettet.
Utleie av bolig i Hamar. Finn eiendom og bolig hos Bolignorge! All type eiendom og bolig - hus, leiligheter og hybler. Annonser for bolig og eiendom. Bolig til leie - let etter bolig her.
Daglig boligvarsling
NYHET! Skriv inn epostadressen din og få daglige mail-varslinger om nye boliger HELT GRATIS!
Klikk her for mer informasjon
Meld meg på
Meld meg av
Innhold
Hovedside
Se annonser: Bolig til leie
Se annonser: Bolig søkes
Legg inn annonse for å leie ut din bolig
Legg inn annonse for at du ser etter bolig
SMS-tjenester - bli varslet om nye boliger med en gang de kommer inn!
Tjenester for deg som ser etter utleiebolig
Husleieloven
Depositum
Hytter og feriehus til leie
Eiendomsmeglere
Om Bolignorge.no
Send oss mail


Utvalgte annonser
Enebolig Nannestad sentrum med 4 soverom, 10.000 kr/mnd

Hybel Tønsberg 4500 kr inkl internett og kabel-tv

2 roms leilighet til leie på Majorstuen 9000 inkl fyring

2 roms Sagene 8500 + strøm

3 roms Søndre Nordstrand,9800 inklusiv strøm

3 roms Oslo sentrum, 4900 inkl strøm

Tomannsbolig Lillestrøm 106 kvm, 12000 + strøm

2 roms Helsfyr-Sinsen, 9000 inkl fyring

Stor enebolig Gjelleråsen, 275 kvm, 25000 kr

Hybel Trondheim, 3600 + strøm

2 roms Stovner 7500 kr

3 roms Torshov 12000,-

Rekkehus Åsane i Bergen, 13000 inkl strøm

2 roms Tyholt i Trondheim, 5200 inkl strøm

Hybel Bergen sentrum, 3400 + strøm

Hybel Trondheim sentrum, 3975 inkl fyring

Enebolig Hammerfest, pris etter avtale

6-7 roms Frogner 25000,-

Stor 2 roms Tromsø, 70 kvm, 6500 + strøm

2 roms Drammen 5250 kr

3 roms Nøtterøy 6500 kr

2 roms Oslo Sentrum, 11000 + strøm

Hybel Trondheim 3300,-

Hybel Oslo sentrum 4500,-

4 roms Trondheim, 11000 + strøm

2 roms Tøyen 7900 kr

3 roms Sagene 12500,-

2 roms Ålesund sentrum, 5500 inkl strøm


2 roms leilighet Hamar - bolig nr. 6235

Fylke Hedmark
Kommune Hamar
Bydel/område Disen
Type bolig 2 roms leilighet
Størrelse 65 kvm
Leiepris 5500 + strøm
Rommessig innhold Soverom, kjøkken, stue, bad
Møblering Hvitevarer
Parkeringsmuligheter Biloppstillingsplass med motorvarmer
Balkong/terrasse/hage Balkong
Depositum 3 mnd
Ledig fra Innflyttingsklar
Krav til leietager Rolige folk uten husdyr, ikke-røykere
Øvrige opplysninger Abraham Pihls gate. 4 minutter gange til CC. 15 minutter gange til sentrum. Stille og rolig område.
Navn og tlf. til utleier Bolignorge er en brukerfinansiert annonsetjeneste. Du har to muligheter når det gjelder å få navn og telefonnummer til utleier:

1) Send SMS-meldingen BN 6235 INFO til 1963. Om noen sekunder får du en SMS tilbake med navn og telefonnummer/epostadresse til utleier av denne boligen. Pris er 10 kroner pr. melding.

2) Vil du ikke sende SMS - eller har du ikke mobiltelefon - kan du se nedenfor under "Fremgangsmåte" lenger ned på denne siden.

Er boligen fortsatt ledig? Vil du sjekke om denne boligen fortsatt er ledig? Send SMS-meldingen BN LEDIG? 6235 til 1963 og noen sekunder etter får du svar fra systemet vårt (5 kroner pr. melding).
Bli varslet om boliger Vil du bli varslet når Bolignorge får inn boliger i dette området? Klikk her for mer informasjon
Flere leieboliger

FREMGANGSMÅTE:
Dersom du ønsker å komme i kontakt med utleieren av denne boligen anbefaler vi følgende fremgangsmåte - NB! NY OG FORENKLET FREMGANGSMÅTE FRA 31. MARS 2006:

    1. Ring oss på døgnåpen telefon 820 90 103.
2. Tast 0 når du hører "Velkommen til Boligtelefonen, her er hovedmenyen".
3. Tast inn denne boligens annonsenummer. Annonsenummeret finner du øverst på denne siden.

Det var det hele! Ved å følge fremgangsmåten ovenfor kan du skaffe deg ALL tilgjengelig informasjon om denne boligen på under et minutt!! (Hver annonse har en gjennomsnittlig varighet på ca. 40 sekunder.)

TELEFONSAMTALEN ER ALT DU BETALER FOR!!! Hos Bolignorge tilkommer det ingen ekstra avgifter/gebyrer. Vi er nettstedet der det er BILLIG å skaffe seg leiebolig!

Vil du vite mer om vår eposttjeneste der du 2-3 ganger i uken mottar mail med informasjon og oversikt over ledige utleieboliger i Oslo-området kan du KLIKKE HER.

Hvis du lurer på noe annet om annonsetjenesten kan du lese den generelle informasjonen om Bolignorges annonser litt lenger ned på denne siden.

Teletorgtjenestene koster 25 kroner og 91 øre pr. minutt. Opplever du tekniske problemer kan du ringe Telenor Links kundeservice på Gratis Grønt nummer 800 30 030.Generell informasjon om annonsetjenesten:
Alle boligannonser hos Bolignorge legges ut etter å ha blitt sendt inn av utleiere. Det er utleier som er ansvarlig for innholdet i annonsen. Bolignorge kvalitetssikrer boligannonsene før de legges ut, men kan ikke gi en 100 % garanti for at det er fullt ut samsvar mellom innholdet i annonsene og det boligens faktiske beskaffenhet. Vi anbefaler deg derfor å ta boligen i øyesyn gjennom visning, befaring eller lignende. Presentasjonen av boligene gjennom annonsene på Bolignorges websider baserer seg på innsendte opplysninger fra utleierne. Bolignorge kan ikke garantere at du får leie den boligen du er interessert i, og heller ikke at utleier ikke leier ut en bolig til andre. Alle boligannonser fjernes med en gang vi mottar beskjed om at en bolig er utleid - annonser du finner på våre websider er etter vår beste kunnskap annonser for boliger som ikke er leid ut. Det er utleier som må gi varsel om at boliger er utleid - vi fjerner annonser umiddelbart når vi mottar beskjed om at en bolig er utleid. Dette skjer ved at Bolignorge med 7 dagers mellomrom kontakter hver enkelt utleier for å undersøke hvorvidt boligen fremdeles er ledig. Annonser vi ikke har mottatt beskjed om at er utleid blir liggende, mens annonser for utleide boliger blir slettet umiddelbart. På denne måten vet du at alle annonser du finner på Bolignorges websider ER TILGJENGELIGE PÅ MARKEDET (med mindre de er såpass nylig utleid at utleier ikke har rukket å gi oss beskjed eller av andre grunner ikke har fått meddelt at annonsen ikke lenger er gyldig). Alle lydannonser inneholder enten navn og telefonnummer eller epostadresse til boligens utleier, eventuelt vil du i noen tilfeller bli bedt om å legge igjen et svar til utleier slik at han eller hun kan kontakte deg tilbake. Når lydannonsen inneholder navn og telefonnummer/epostadresse (mer enn 95 % av annonsene inneholder dette), anbefaler vi at du tar direkte kontakt med utleier for å stille de spørsmålene du eventuelt måtte ha eller for å avtale tid for visning. Bolignorge bistår ikke ved visninger eller andre praktiske spørsmål - vi er kun en møteplass der utleiere og folk på leting etter utleiebolig kan komme i kontakt med hverandre.
Billig laptop
Kredittkort
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Juss.info - husleie
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort
Mastercard Kredittkort