Finn eiendom og bolig hos Bolignorge - nettets nr. 1 på utleie av bolig. Hybel, leilighet og hus til leie. Finn din nye bolig hos Bolignorge, eller finn ny leietager. Hos Bolignorge kan du også lese Husleieloven, legge inn annonser, finne linker til eiendomsmeglere og lese nyheter om bolig og eiendom. Bolignorge har rubrikkannonser for bolig til leie i hele Norge. Boliger og eiendommer. Boligutleie utleie av bolig leiligheter hybler hus enebolig utleiebolig bolig til leie.
Her finner du bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser!! Boligutleie som spesialitet. Husleieloven, eiendomsmeglere, boligbyggelag - alle slags ressurser om bolig og eiendom på nettet.
Bolig ønskes leid i Oslo. Annonser fra folk på utkikk etter bolig i Oslo. Hus, leiligheter og hybler ønskes leid.
Daglig boligvarsling
NYHET! Skriv inn epostadressen din og få daglige mail-varslinger om nye boliger HELT GRATIS!
Klikk her for mer informasjon
Meld meg på
Meld meg av
Innhold
Hovedside
Se annonser: Bolig til leie
Se annonser: Bolig søkes
Legg inn annonse for å leie ut din bolig
Legg inn annonse for at du ser etter bolig
SMS-tjenester - bli varslet om nye boliger med en gang de kommer inn!
Tjenester for deg som ser etter utleiebolig
Husleieloven
Depositum
Hytter og feriehus til leie
Eiendomsmeglere
Om Bolignorge.no
Send oss mail


Utvalgte annonser
Enebolig Nannestad sentrum med 4 soverom, 10.000 kr/mnd

Hybel Tønsberg 4500 kr inkl internett og kabel-tv

2 roms leilighet til leie på Majorstuen 9000 inkl fyring

2 roms Sagene 8500 + strøm

3 roms Søndre Nordstrand,9800 inklusiv strøm

3 roms Oslo sentrum, 4900 inkl strøm

Tomannsbolig Lillestrøm 106 kvm, 12000 + strøm

2 roms Helsfyr-Sinsen, 9000 inkl fyring

Stor enebolig Gjelleråsen, 275 kvm, 25000 kr

Hybel Trondheim, 3600 + strøm

2 roms Stovner 7500 kr

3 roms Torshov 12000,-

Rekkehus Åsane i Bergen, 13000 inkl strøm

2 roms Tyholt i Trondheim, 5200 inkl strøm

Hybel Bergen sentrum, 3400 + strøm

Hybel Trondheim sentrum, 3975 inkl fyring

Enebolig Hammerfest, pris etter avtale

6-7 roms Frogner 25000,-

Stor 2 roms Tromsø, 70 kvm, 6500 + strøm

2 roms Drammen 5250 kr

3 roms Nøtterøy 6500 kr

2 roms Oslo Sentrum, 11000 + strøm

Hybel Trondheim 3300,-

Hybel Oslo sentrum 4500,-

4 roms Trondheim, 11000 + strøm

2 roms Tøyen 7900 kr

3 roms Sagene 12500,-

2 roms Ålesund sentrum, 5500 inkl strøm


Publisert av Bolignorge.no 14.11.2005
Gladmelding fra Bolignorge: Fjerner "omvendte annonser"
Bolignorge.no har besluttet å fjerne såkalte "omvendte annonser" med umiddelbar virkning. - Omvendte annonser er annonser der den som ser etter en bolig må lese inn et svar i en elektronisk postkasse og vente på at utleier tar kontakt tilbake. Fra og med i dag skal alle våre annonser inneholde enten fasttelefon, mobiltelefon eller epost slik at interesserte folk på leting etter bolig selv kan kontakte utleier, sier daglig leder Bjørn Jarle Røberg-Larsen hos Bolignorge.no. Han betegner endringen som svært gunstig for...

...folk som leter etter bolig. - På denne måten kan de raskere komme i kontakt med utleier av boligen, mener han.

Løsningen der folk på boligleting må legge igjen et svar til uteleier og vente på å bli kontaktet tilbake, kan best sammenlignes med avisenes "billett merket"-annonser. - Dette er en tungvint måte å annonsere på, som ikke er tilpasset internett som medium, og som heller ikke er tilpasset de forventinger nettbrukere har når det gjelder å oppnå rask kontakt med en tilbyder bak en annonse. En stund nå har vi latt være å ta inn denne typen annonser for å vurdere hvilken effekt en fjering av denne annonseformen kan få. Nå har vi altså valgt å fjerne den helt, sier Røberg-Larsen.

Bolignorge.no har funnet ut at denne typen annonser utgjorde i underkant av 3 % av det totale annonsevolumet på nettsidene og på NRK tekst-TV der Bolignorge.no leverer annonseinnholdet. Samtidig stod disse annonsene for opp mot 20 % av arbeidet med å ajourholde annonsedatabasen.

- Vi mener at våre administrative ressurser bør brukes på annet enn å holde liv i annonseformer som sleper bena etter seg inn i fremtiden, slår Røberg-Larsen fast. Han er imidlertid ikke sikker på at dette kun har positive effekter. - Det vi regner med er at annonsører som tidligere har benyttet denne annonseformen nå i stedet vil bruke vanlige annonser, dvs. at enten telefonnummer eller epostadresse oppgis til de som ser etter bolig. Hvis dette skjer vil det ikke være noen negative effekter av å fjerne de "omvendte annonsene". Skulle det derimot vise seg at disse annonsørene i stedet velger å annonsere i avisene eller i andre annonsekanaler der det fremdeles er mulig å benytte denne gammeldagse annonseformen, vil det være nettbrukerne som taper på dette, medgir Røberg-Larsen.

Røberg-Larsen har merket at det særlig er utleiere av attraktive boligobjekter som har benyttet "omvendte annonser" hos Bolignorge.no. - Ja, det er riktig. Dersom en bolig har hatt høyt potensiale til å utløse mange henvendelser, så har utleierne oftere benyttet omvendte annonser. Grunnen til dette kan være at utleiere av rimelige boliger eller boliger med spesielt populær beliggenhet vet at annonser hos Bolignorge.no og NRK tekst-TV er svært effektive, og at de nærmest drukner i henvendelser ved å annonsere hos oss. For å gardere seg mot å bli ringt opp døgnet rundt har noen valgt å heller be potensielle leietagere om å lese inn en talemelding med litt informasjon om seg selv, slik at utleierne i ro og mak kan bla seg gjennom svarene og velge ut de mest interessante før de ringer tilbake, forklarer Røberg-Larsen.

Bolignorge.no har registrert noe negativ tilbakemelding fra folk på leting etter bolig som har svart på "omvendte annonser" ved å lese inn navn, kontaktinformasjon og litt opplysninger om seg selv på Boligtelefonen. - Flere har opplevd at utleier ikke ringer tilbake, sier Røberg-Larsen. - Da blir folk misfornøyde, og misnøyen slår tilbake på oss. Dette har selvsagt også vært medvirkende når vi har bsluttet å kutte ut denne annonseformen, sier Røberg-Larsen.

Røberg-Larsen mener det vil være gode effekter av endringen. - Først og fremst vil det gå kjappere å opprette kontakt mellom utleieren og den potensielle leietageren. Dette er som regel en fordel for begge parter. Men skulle utleier være redd for å bli nedringt til alle døgnets tider har man fremdeles en slags sikkerhetsventil, mener Røberg-Larsen. - Ved å be om at henvendelser skjer via epost har man kontroll på at folk ikke ringer til upassende tider. Og man har også mulighet til å drive en viss forhåndsselektering i forkant av en visning hvis man opplever det som viktig, mener Røberg-Larsen.

For fremtiden vil du altså kunne ringe Boligtelefonen og være 100 % sikker på å få fasttelefonnummer, mobiltelefonnummer eller epostadresse direkte til utleier. Det er HELT slutt på å måtte lese inn en melding og vente på å bli kontaktet tilbake.


Søk etter ledig utleiebolig hos Bolignorge:

Velg boligtype:
Ønsket fylke:

Bolig til leie i Akershus
Bolig til leie i Aust-Agder
Bolig til leie i Buskerud
Bolig til leie i Finnmark
Bolig til leie i Hedmark
Bolig til leie i Hordaland
Bolig til leie i Møre og Romsdal
Bolig til leie i Nordland
Bolig til leie i Nord-Trøndelag
Bolig til leie i Oppland
Bolig til leie i Oslo
Bolig til leie i Rogaland
Bolig til leie i Sogn og Fjordane
Bolig til leie i Sør-Trøndelag
Bolig til leie i Telemark
Bolig til leie i Troms
Bolig til leie i Vest-Agder
Bolig til leie i Vestfold
Bolig til leie i Østfold

Hybler til leie i Oslo
2 roms leiligheter til leie i Oslo
3 roms leiligheter til leie i Oslo

Hybler til leie i Trondheim
2 roms leiligheter til leie i Trondheim
3 roms leiligheter til leie i Trondheim

Boliger til leie i Bergen
Boliger til leie i Stavanger
Boliger til leie i Drammen
Boliger til leie i Tromsø
Boliger til leie i Asker
Boliger til leie i Bærum
Boliger til leie i Fredrikstad
Boliger til leie i Kristiansand
Boliger til leie i Tønsberg

Hybel til leie på Majorstuen


Billig laptop
Kredittkort
Biler til salgs Motortorget.no
Finansiering
Gratis gjestebok
Lån uten sikkerhet
Billig blekk
Muffins oppskrift
Billig lån til bil
Juss.info - husleie
Kredittkort
Billig boliglån
Kredittkort
Mastercard Kredittkort